<body>

Personal Information


ALINA HAR HUIMEI.
BIRTHDAY: 02november1991
SCHOOL: Currently studying at Clementi ITE
Course: Culinary Skills(Western) AGE: 17
CCA: Volleyball
Im attached to mydear YEWJUNRUI. In Love with Him♥ ♥LOVE YOU TO THE FULLEST♥
DREAMS


♥I want to last long with my boyfreind, Living together happily forever as one sweet couple♥

♥I want to go overseas and explore the lovely times with my boyfriend♥


CHATS


Cbox Recommended .

LINKS


CLICKCLICK!♥
THE PAST


- April 2007
- May 2007
- June 2007
- July 2007
- August 2007
- September 2007
- October 2007
- November 2007
- January 2008
- February 2008
- March 2008
- April 2008
- May 2008
- June 2008
- July 2008
- August 2008
- September 2008
- October 2008
- December 2008
- January 2009
- February 2009
- March 2009
- April 2009
- May 2009
- June 2009
- July 2009
- August 2009
- September 2009
- October 2009
- November 2009
- December 2009
- January 2010

CREDITS



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



Sunday, October 05, 2008

♥ I LOVE YOU ♥

8:18pm
Was tagged by huiling! and now, i must do the quiz AND its a 100questions, Fantastic!
5thOctober2008



01. What have you been doing recently?
ans: " have been working last week and now using laptop almost everyday."

02. Do you ever turn your cell phone off?
ans: " yes, when my phone is working badly and lagging."


03. What happened at 10am today?
ans: " im still sleeping on my bed."

04. When did you last cry?
ans: " not long, i think just last week, i suppose."

05. Believe in fate/destiny?
ans: " well, depends."

06. What do you want in your life right now?
ans: " a smoothly-going on life, a good career and dreams to be completed."

07. Do you carry an umbrella when it rains, or just put up your hood?
ans: " depending where and when, actually."

08. What's your favourite thing to have on your bed?
ans: " my boyfriend boster, and my very own small pillow."

09. What bottom are you wearing now?
ans: " shorts."

10. What's the nicest text in your inbox say?

ans: " those nice messages from my boyfriend."

11. Do you tend to make a relationship complicated?
ans: " nope."

12. Are you wearing anything you borrowed from someone?
ans: " no."

13. What was the last movie you caught?
ans: " i think it was the "money, not enough 2"."


14. What are you proud of?
ans: " mmm, proud to have a family, a nice boyfriend, nice friends that i know and proud to have myself surviving in this world, experiencing our daily life."

15. What does the oldest text message in your inbox say?
ans: " huh? meaning? "

16. What was the last song you sang out loud?
ans: " how i know, i cant remember."

17. Do you have any nicknames?
ans: " yes! not going to say out, (: "


18. What does your last received text message say?
ans: " to tell u something, i got abit dislike you already. wanna know why? call me. "

19. What time did you go to bed last night?
ans: " 2am plus."

20. Are you currently happy?
ans: " no."


21. Who gives you best advice?
ans: " not sure, depends on individual situations."

22. Do you eat whipped cream straight from the can?
ans: " got in the can meh? "

23. Who did you talk on phone last night?
ans: " my boyfriend."

24. Is anything bugging you right now?
ans: " bugging means? "

25. What/Who was the last thing/person to make you laugh?
ans: " my boyfriend."

26. Do you wear toe socks?
ans: " nope."

27. Who was the last person you missed a call from?
ans: " my boyfriend."

28. Have you ever had your heart broken?
ans: " ? "

29. What annoys you most in a person?
ans: " attitude problems and more, i guess."

30. Do you have a crush on anyone?
ans: " yes."

31. Have you ever done cocaine?
ans: " ? "

32. What is the colour of your room?
ans: " im not sure the colour, greyish type? "

33. Would you kill someone you hate for a billion dollar?
ans: " no! thats impossible, i'll go jail and be sentenced to death."

34. Do you believe in the saying of: talk is cheap?
ans: " huh? "

35. Who was the last person to lie in your bed?
ans: " myself."

36. Who was the last person to hug you?
ans: " my boyfriend, i miss his hugs a lot."

37. Did anyone see the last person you kissed?
ans: " dont think so."

38. Do you have a life?
ans: " yes, thats what im here for, living in this world, im not dead."

39. Have you ever think someone died, when they really didnt die?
ans: " dont think so."

40. What is the reason behind your profile song?
ans: " profile? or blog, you mean? "

41. Who was the last person you saw in your dream?
ans: " cant remember. i dont remember dreaming."

42. Last time you smiled?
ans: " few hours ago."

43. Have you changed this year?
ans: " a little, i guess, thats how i feel."

44. What are you listening right now?
ans: " music."

45. Are you talking to someone when you doing this?
ans: " yes, im talking to my boyfriend on msn."

46. Do you walk with your eyes open or closed?
ans: " OPEN, cause im not blind, haha! "

47. Is there a quote you live by?
ans: " meaning? "

48. Do you want someone you cannot have?
ans: " as in? "

49. Have you ever played an instrument?
ans: " yes, piano and drum."

50. What was the worst idea you've had in this week?
ans: " not very sure, i think i never go thought about it too."

51. What are you doing last night at 11pm?
ans: " i think im playing mahjong."

52. Are you happy with your love life right now?
ans: " so far, and yes, i am(: "

53. What song best describe your love life?
ans: " mm, never really go and hear/describe about it."

54. Does the person know that you like him/her?
ans: " yes, cause before, i told him! "

55. Who always make you laugh?
ans: " mostly friends, and my boyfriend(: "

56. Do you speak other language other than English?
ans: " yes, chinese and hokkien."

57. Favourite website(s)?
ans: " mm, mostly youtube, last time, now, dont know eh? "

58. What's your middle name?
ans: " no middle name, nope."

59. What are you doing tomorrow?
ans: " meeting my boyfriend."

60. What do you think you are like?
ans: " i thought i just look like a normal human being in Earth."

61. Who will you choose to die with?
ans: " no one, i just wish to die alone."

62. Where have you been today?
ans: " been to city hall then walk to suntec, for my drum lessons."

63. What game do you play often?
ans: " mmm, now, its Sushido."

64. Who are you missing right now?
ans: " my sweetest boyfriend."

65. If you have to choose between friend and love, who will you choose?
ans: " i'll choose both cause i just cant leave one out like that. we must understand sometimes."

66. What are you doing right now?
ans: " doing quiz right now, listening to song, drying my hair and talking to my love! "

67. Which primary school are you from?
ans: " Jurong primary school."

68. Name 3 colours that you like?
ans: " Black, Red and yellow. actually any colour also ok ah, depends."

69. What emotion you like to show?
ans: " a smile. ^^ "

70. What is your life to you?
ans: " mmm, precious? "

71. If you have something troubling you, what will you do?
ans: " talk to someone."

72. Who did you last chat in msn today?
ans: " my boyfriend."

73. Who do you admire most?
ans: " mm, all the top great chef's and others, that inspire me or something."

74. Which month are you born in?
ans: " november."

75. How are you feeling right now?
ans: " sad and uncomfortable, cause i misses my boyfriend so much."

76. What is the time now?
ans: " 11.41pm."

77. What kind of person do you think the one who tagged you is?
ans: " friendly."

78. What colour did you use to dye hair?
ans: " i dont dye hair."

79. Why are you doing this test?
ans: " because i was tagged by this girl named huiling(: "

80. What do you do when you're moody?
ans: " just keep my mood like that, just like that."

81. At which age you wish to get married?
ans: " 20years old and above, before 30."

82. Who is more important to you?
ans: " my close ones."

83. If today is the last day of your life, what will you do?
ans: " spend the time with my love ones."

84. Who is the person you trust the most?
ans: " myself and god(: "

85. Do you believe in seeing a rainbow after a rain?
ans: " not really, but i guess its a yes because i've seen one."


86. If you have a dream come true, what would it be?
ans: " i've lots of dreams."

87. What is your goal for this year?
ans: " no thoughts about it, just live my life normally."

88. Do you believe in eternity love?
ans: " mmm, not sure."

89. What feeling do you love most?
ans: " satisfaction feeling and love by people."

90. Do you really think its Global Warming now?
ans: " no."

91. What feeling do you hate the most?
ans: " those unpleasant feelings."

92. Do you cherish every single friendship of yours?
ans: " depends."


93. Do you believe in God?
ans: " yes."

94. Who cares for you most?
ans: " not sure, those who cares for me, the person should know."

95. What do you think is the most important thing in your life?
ans: " the people around me that loves me! "

96. What will you bring when you fight?
ans: " knifes, and those violent instruments along, those can fight one."

97. What have you done regretted doing in your whole life?
ans: " cant say out."

98. What would you feel if no one no longer cares for you?
ans" terribly hurts."

99. What if your boyfriend/girlfriend two-timed you?
ans: " see how the situation goes."

100. HOW DO YOU FEEL NOW?
ans: " Finally, im done! "

-goodbye-



22:45